Vrijwilligers collecteren voor de Leprastichting

Draagt u de Leprastichting een warm hart toe? Wilt u zich actief inzetten voor een wereld zonder lepra? Word dan vrijwilliger en help ons doel te bereiken. Eén persoon kan het verschil maken. Ook u! Honderden enthousiaste vrijwilligers gingen u voor. Ontdek wat u als vrijwilliger voor de Leprastichting kunt doen.

Collecteren voor de Leprastichting

Word collectant

Rond Wereldlepradag (de laatste zondag van januari) vindt onze jaarlijkse collecteweek plaats. Ook in 2019 gaan we weer met honderden vrijwilligers met de collectebus langs de deuren om geld in te zamelen voor de Leprastichting. We doen dat in drie regio’s: Groningen, Land van Heusden en Altena, en Limburg.

Lijkt het u leuk om mee te lopen met de collecteweek? U kunt zich aanmelden als collectant via info@leprastichting.nl of 020-5950500.

Vrijwiller Alie Kattenbeld in de Leprawinkel

Help mee in de Leprawinkel

De Leprawinkel is een kringloopwinkel in Deventer, waarvan de opbrengst naar de Leprastichting gaat. De winkel is ruim 40 jaar geleden opgezet en draait volledig op zo’n 50 vrijwilligers.

Hebt u een paar uur per week over om te helpen met de verkoop? We zijn altijd op zoek naar een paar extra handen. U kunt zich aanmelden als winkelvrijwilliger via de website van de Leprawinkel.

Het Nederlands Burgemeesters Elftal

Voetbal tegen lepra

Het Nederlands Burgemeesters Elftal (NBE) bestaat uit 30 burgemeesters die al ruim 25 jaar voetballen voor de Leprastichting. Het team speelt vooral tegen businessclubs van Betaald Voetbal Organisaties. Winnen doet het NBE in principe iedere wedstrijd door de cheque die de tegenstander na afloop overhandigt aan de Leprastichting.

Wilt u ook een wedstrijd spelen tegen het NBE? U kunt zich aanmelden als voetbalteam via de website van het NBE.

Schrijf u in voor de e-mailnieuwsbrief of volg ons op social media.

Deel: