Umesh samen met zijn familie
Umesh heeft een grote witte vlek op zijn gezicht
Umesh maakt een tekening

1 . Kies een notaris
Alleen een notaris is bevoegd om een testament op te stellen. Dit kan een notaris in de buurt zijn. Maar het is ook mogelijk om online een testament op te stellen. Bijvoorbeeld via nutestament.nl Daarna maakt u een afspraak bij uw notaris om uw testament te ondertekenen.

2. Bepaal aan we u nalaat

3. Bepaal wie uw nalatenschap gaat uitvoeren
De executeur regelt de afwikkeling van uw nalatenschap. U benoemt de executeur in uw testament. De executeur kan één van uw erfgenamen zijn, maar dat hoeft niet. U kunt ook bijvoorbeeld een goede vriend of de notaris aanwijzen.

4.  Wat zijn uw wensen

5.   Het testament
Zodra de notaris alles heeft vastgelegd in een testament en het document naar wens is wordt het ondertekend. De notaris bewaart het origineel en registreert het testament bij het Centraal Testamentregister. Hiermee worden eventuele vorige testamenten overschreven. Door de registratie is uw testament altijd te achterhalen. Natuurlijk ontvangt u een kopie.

Hebt u nog vragen?

Mijn naam is Barry Jager. Voor meer informatie over nalaten kunt u contact opnemen met mij. Ik beantwoord graag al uw vragen en neem alle tijd voor u. Dit kan telefonisch. Ook kan ik thuis bij u langskomen. Neemt u gerust contact met mij op via 020-595 05 31 of b.jager@leprastichting.nl

  • Hoe kan ik nalaten aan de Leprastichting

    Alle mogelijkheden voor nalaten aan de Leprastichting op een rijtje.

    Hoek kunt u nalaten
  • Vraag gratis brochure aan

    Wilt u meer informatie over nalaten aan de Leprastichting? Vraag dan onze gratis brochure of een vrijblijvend persoonlijk gesprek aan.

    Vraag brochure aan
  • Donateurs aan het woord

    Waarom nalaten? Verhalen van donateurs.

    Lees de verhalen

Schrijf u in voor de e-mailnieuwsbrief of volg ons op social media.

Deel: