Haakpatroon van Jeroentje

Exclusief verkrijgbaar

Haakgoeroe DenDennis ontwierp speciaal voor de Leprastichting een haakpatroon van Jeroentje uit Jan, Jans en de kinderen. Jeroentje, de verloofde van Catootje, staat vooral bekend om zijn uitspraak ‘Poep aan je schoen!’

Het haakpatroon is exclusief verkrijgbaar via deze website. Hieronder bestelt u het haakpatroon al voor € 5. Dit is inclusief verzendkosten. Het haakpatroon geeft duidelijke instructies. Van de benodigde haaknaald, keuze van de haakgarens tot een stap-voor-stapuitleg.

Bestelformulier haakpatronen

De haakpatronen kosten € 5 per stuk, inclusief verzendkosten. U ziet hieronder een aantal mogelijke combinaties en hun prijzen. Wilt u een andere samenstelling? Mail dan naar info@leprastichting.nl.

Bedrag
Jan Kruis tekent samen met de lokale bevolking van Mozambique

Ambassadeur en striptekenaar Jan Kruis

Jarenlang zette striptekenaar Jan Kruis, de bedenker van het stripverhaal, zich met hart en ziel in als ambassadeur voor de Leprastichting. Hij overleed op 19 januari 2017 op 83-jarige leeftijd. Nu hij er niet meer is, mogen wij als goed doel zijn levenswerk in zijn geest voortzetten. Een zeer waardevolle nalatenschap.

Schrijf u in voor de e-mailnieuwsbrief of volg ons op social media.

Deel: