Bimla samen met haar dochter
Indonesische man met lepra
 • Een testament in 5 stappen

  Overweegt u een goed doel te laten delen in uw nalatenschap? Leg uw wensen eenvoudig vast in een testament, aan de hand van deze 6 stappen.

  Ga naar de stappen
 • Hoe kan ik nalaten aan de Leprastichting

  Alle mogelijkheden voor nalaten aan de Leprastichting op een rijtje.

  Hoe kunt u nalaten
 • Vraag gratis brochure aan

  Wilt u meer informatie over nalaten aan de Leprastichting? Vraag dan onze gratis brochure of een vrijblijvend persoonlijk gesprek aan.

  Vraag brochure aan

Veel meer Nederlanders staan open voor het idee om na te laten aan een goed doel. Dankzij een toegift kunt u uw idealen laten voortleven, als u er zelf niet meer bent.

Accepteer marketing-cookies om deze video te bekijken.
Klik hier om marketing-cookies te accepteren

100% van uw nalatenschap komt ten goede aan de Leprastichting

Met elke bijdrage, groot of klein, komen we dichter bij onze droom; een wereld zonder lepra. Bovendien komt 100% van uw nalatenschap ten goede aan de Leprastichting. Als ANBI, een Algemeen Nut Beogende Instelling, hoeven wij namelijk geen erfbelasting te betalen over het bedrag dat u ons nalaat. Ook zijn we een Erkend Goed Doel en voldoen we aan de strenge kwaliteitseisen van het Centraal Bureau Fondsenwerving (CBF). Zo kunt u ervan uitgaan dat we zorgvuldig omgaan met iedere euro, en hierover verantwoording afleggen.

De brochure over nalaten aan de Leprastichting

Vraag de gratis brochure over nalaten aan

In de brochure kunt u onder andere lezen wat wij met uw bijdragen doen, hoe u zich kunt voorbereiden, en hoe het werkt bij de notaris. Vraag vrijblijvend de gratis brochure aan.

Barry Jager

Hebt u nog vragen?

Mijn naam is Barry Jager. Voor meer informatie over nalaten kunt u contact opnemen met mij. Ik beantwoord graag al uw vragen en neem alle tijd voor u. Dit kan telefonisch. Ook kan ik thuis bij u langskomen. Neemt u gerust contact met mij op via 020-595 05 31 of b.jager@leprastichting.nl

Schrijf u in voor de e-mailnieuwsbrief of volg ons op social media.

Deel: